23 septembrie la Fabrica – 10 ani de Forbidden Drama

Sâmbăta asta, pe 23 septembrie, sărbătorim 10 ani de la lansarea albumului Forbidden Drama! În toamna lui 2007, concertul de lansare a fost primul eveniment din Club Fabrica, loc care abia se deschidea publicului. Haideți alături de noi, așadar, să ne îintoarcem în Fabrica și să aniversăm împreună cei 10 ani care au trecut de atunci! :)

Pentru a marca ocazia, vom cânta albumul “Forbidden Drama” integral pentru prima oară, iar la standul de merchandise veți putea găsi albumul proaspăt re-editat!

Ne vedem sâmbătă la Fabrica! Găsiți bilete în avans la preț redus (30 de lei) în rețeaua IaBilet.

[vc_button url=”https://www.iabilet.ro/bilete-concert-byron-10-ani-de-forbidden-drama-29851/” color=”decibel-button-special-accent” size=”sm” target=”_blank” button_type=”decibel-button-special-accent” add_icon=”yes” i_icon_fontawesome=”fa fa-ticket” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.iabilet.ro%2Fbilete-concert-byron-10-ani-de-forbidden-drama-29851%2F|title:|target:_blank” title=”Cumpără bilete” shape=”square” i_align=”before” ]

1

One thought on “23 septembrie la Fabrica – 10 ani de Forbidden Drama

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Alex 5 luni ago

    Imi aduc aminte cum trageam de noii mei colegi sa mergem la concertul byron de atunci…primul job real, oras nou, colegi noi si primul concert platit…
    In aceasta ordine de idei in weekend la Cluj un concert care pe bilet era anuntat la ora 21:00 a inceput la 22:35…cand am fost la intrare sa intreb de un potential refund mi-au spus ca ora 21:00 e ‘open doors’ lucru mentionat pe fb dar vizibil doar daca erai logat ca user.
    Am stat la concert cat mi – a mai permis timpul dar cu o usoara capsa pusa acolo care m – a facut sa aud micile greseli de sonorizare.