Veşti bune pentru 11 octombrie @ Fusion Arena

Veşti bune la plural întrucât sunt două:

– Vestea bună #1 este că puteţi să vă luaţi bilete la concertul din Bucureşti de la Fusion Arena (str. Traian Popovici, nr. 79-91) şi în avans, online, de pe iabilet.ro; mai mult, cine face asta primeşte şi albumul “30 de secunde de faimă” în format digital, ca ajutor pentru versuri :) Detalii aici.

– Dacă nu vă luaţi bilete în avans, vestea bună #2 este că studenţii care vin cu carnetul la intrare vor putea intra câte doi pe un bilet, că tot a început anul universitar şi oraşul poate părea neprietenos în perioada asta a anului. So bring your friends!

Aşa că nu mai rămâne decât să ne vedem vineri! Iată şi o hartă, dacă vă întrebaţi cum ajungeţi la noi.Şi ăsta mare şi frumos e afişul :) Da, da, o să cântăm numai în română!

3

3 thoughts on “Veşti bune pentru 11 octombrie @ Fusion Arena

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Ion 6 ani ago

  Salut,

  Am cumparat bilet de pe iabilet.ro (comanda #329636), dar nu am primit pe mail nici un cod de download (doar mail-ul de confirmare plata – librapay si mail-ul de la iabilet, cu link-ul de download bilet electronic).

  Multumesc,

 2. Ion 6 ani ago

  am primit mail-ul (nu era automat), am ascultat tot albumul (felicitari pt. solutia de distributie – poate fi downloadat nu doar MP3, OGG, AAC, ci si la calitate CD – format FLAC).

  super album, abia astept concertul din seara asta ! :D

 3. byronmusic 6 ani ago

  Scuze ca n-am apucat sa-ti raspundem in timp util. Multumim ca ai ascultat albumul, speram ca ti-a placut la concert! :)