"30 Seconds of Fame" şi "30 de secunde de faimă", disponibile la precomandă prin librăriile Cărtureşti

Ştiţi deja că vom lansa al patrulea album de studio pe 16 martie la Palatul Copiilor din Bucureşti şi că acesta va veni în două variante: “30 Seconds of Fame”, cu versurile în limba engleză, şi “30 de secunde de faimă”, cu aceleaşi piese traduse în limba română.

Ei bine, dacă doriţi să fiţi siguri-siguri că puneţi mâna pe album cât încă e cald, puteţi începând de azi să precomandaţi versiunea voastră preferată prin cei de la Cărtureşti, urmând ca aceasta să vă fie livrată la scurt timp după lansare!

Pe album mai pot fi auziţi invitaţii speciali Alexander Bălănescu (vioară), Luiza Zan (voce) şi Petre Ionuţescu (trompetă – Blazzaj). În plus, pe una dintre piese vă faceţi apariţia chiar voi, publicul nostru – dacă mai ţineţi minte, v-am înregistrat live în timpul concertului Impromptu 6. De asemenea, secţiunea de coarde a fost înregistrată la Los Angeles de către Pablo Hopenhayn (vioară, violă) şi Juan Ignacio Emme (violoncel), membri Esession Strings. La oboi îl putem auzi pe Mircea Mutulescu (The Boxes, Jazzappella), iar la fagot pe Mihai Boboescu.

Albumul a fost înregistrat, mixat şi masterizat la studioul Real Sound & Vision, avându-l ca producător pe Victor Panfilov. Grafica albumului este realizată de 6fingers, după un concept propriu. Vă reamintim că acelaşi 6fingers va mai pune la cale şi o ediţie deluxe pentru colecţionari, strict limitată, asamblată manual, ce va conţine ambele discuri.

30 Seconds of FameTracklist:
1. A Crazy Ballet
2. Tummo
3. I, Human
4. Chalk Line
5. It Ain’t Gonna Happen Today (vezi videoclip)
6. The Game
7. Surrealistic Collage
8. Sleepwalkers
9. The Puppet
10. Running In Circles
11. What If
12. Road Trip (vezi videoclip)
13. Finale

Precomandă prin librăriile Cărtureşti!30 de secunde de faimăTracklist:
1. Balet nebunesc
2. Tummo
3. Eu, omul
4. Linie de cretă
5. N-o să se întâmple azi
6. Jocul
7. Colaj suprarealist
8. Lunatici
9. Marionetă
10. În jurul cozii
11. Şi dacă?
12. Cu capul în nori (vezi videoclip)
13. Final

Precomandă prin librăriile Cărtureşti!

Între timp, vedeţi că se ocupă încet-încet locurile în săli pentru concertele noastre de lansare de la Bucureşti (16 martie, Palatul Copiilor), Timişoara (30 martie, Casa Studenţilor, invitaţi – Persona), Cluj (5 aprilie, Casa Studenţilor, invitaţi – Luna Amară), Târgu Mureş (6 aprilie, Teatrul Naţional) şi Iaşi (12 aprilie, Casa Studenţilor). Recomandăm să vă luaţi din timp biletele din reţeaua Eventim.

Ne vedem în turneu! :)

5

5 thoughts on “"30 Seconds of Fame" şi "30 de secunde de faimă", disponibile la precomandă prin librăriile Cărtureşti

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Pingback: De ce trebuie sa mergeti la concertele trupei Byron - AQUA Carpatica Blog

  2. Pingback: Concert acustic byron, astăzi, la 18, la Vodafone Experience Store, în AFI Cotroceni • Chinezu

    1. 6fingers 6 ani ago

      Cel mult ca m-apuca risul.

  3. Andrei 6 ani ago

    Sincer, si pe mine. a avut si atitudine de copil razgaiat cand am comentat la poza. Trecand la lucruri mai serioase, se poate cumpara albumul digital de undeva sau o sa fie pe Spotify la un moment dat?