Vara ne vedem la festivaluri, cum e de aşteptat. Pe măsură ce mai confirmăm le vom anunţa, până acum avem bătute în cuie următoarele apariţii:

– Duminică (mâine), 15 iulie, Cluj-Napoca, I.O.I. Fest

Vom cânta pe scena din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca la sfârşitul zilei de duminică, în închiderea festivalului. Concertele vor începe de la ora 19:00. Detalii suplimentare pe ioifest.wordpress.com.



– Vineri, 27 iulie, Vama Veche, Stufstock 10

Vom cânta pe scena de la Stufstock pe 27 iulie între orele 18:40 şi 19:40. Puteţi consulta programul întregului festival aici.



– Vineri, 10 august, Mamaia, Ursus Evolution

Continuăm concertele la mare la Mamaia, în cadrul Ursus Evolution. Urcăm pe scenă pe 10 august, în prima din cele două zile, după concertele raku şi C.T.C. şi înainte de Viţa de Vie. Programul complet este aici.

De asemenea, nu uitaţi de Live Underground la HBO România! Se va vedea duminică, 5 august, de la 07:20 AM, şi miercuri, 15 august, de la 17:20 PM. O să vă mai reamintim până atunci.
Între timp, luni la ora 12:00 videoclipul Road Trip va avea premiera pe blogul tău! Înscrie-te în campanie pe Blogal Initiative şi ajută-ne să călătorim cu piesa pe tot Internetul 🙂

Week-end răcoros!


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *