New York, New York (1977)

Scorsese+DeNiro+Liza Minelli – ce poate fi mai plin de viaţă? Un film destul de trecut cu vederea, chiar un rateu financiar la vremea lui, nu-mi explic de ce. Singura chestie rămasă celebră e piesa, popularizată ulterior de Sinatra. Acţiunea se petrece imediat după al doilea război mondial, DeNiro (tânăr :)) e saxofonist de jazz (chiar a luat lecţii pentru asta, nu te prinzi o clipă că nu cântă el), Liza Minelli e cântăreaţă (ce altceva?). În mare e vorba de viaţa lor de cuplu, cu toată sarea şi tot piperul din lume. Delicios.

Pam pam paararam, pam pam paararam… Start spreading the news, I’m leaving today…

6

6 thoughts on “New York, New York (1977)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Simona 7 ani ago

  O, da! Delicios de acidulati impreuna! Filmul asta e pe primul loc in genul “de dragoste si New York”. :D Dupa care urmeaza scena de Craciun din Serendipity, cafeaua, internetul din You’ve got mail, clubul si acoperisul din August Rush si brutaria de la 5 dimineata din As good as it gets si mai sunt cateva. Ai fost vreodata la New York?

 2. dan byron 7 ani ago

  Mă, la New York n-am fost, da’ nici cu filmele astea n-am avut treabă… Merită, sau doar mă induci în oroare?

 3. Simona 7 ani ago

  Ce inseamna la tine “merita”?

 4. dan byron 7 ani ago

  Adică e ceva de capul lor?

 5. Simona 7 ani ago

  Nu sunt de Tarkovsky. Primele 3 sunt din categoria “de sarbatori” fara implicatii cerebrale majore. Ultimul e fain si e de vazut. Tot fain de dragoste dar alt registru e Jeux d’anfants. Filme de dragoste care m-au impresionat sunt Eternal sunshine of the spotless mind, the fountain. Dar “e ceva de capul lor” depinde de ce iti place tie asa ca pana nu le vezi nu ma poti contrazice. Pt tine care e filmul cel mai fain din acest gen? La mine filmele sunt pe categorii , altfel nu le pot compara.

 6. Dani 7 ani ago

  cu riscul de a fi un pic pe langa subiect… maine e a doua proba a bacalaureatului… la mate… si ma relaxez cu a kind of alchemy:D:D multumesc byron si salutari din Galati