Concerte august – septembrie

Adica la sfarsitul lui august si la inceputul lui septembrie, ca pe-urma in septembrie mai punem la cale niste lucruri, dar le anuntam mai tarziu :)

Asadar pentru inceput ne vedem in Vama la Stufstock, editia a noua. Stufstock 2007 a fost primul festival la care am participat, asa ca e asa un pic mai special pentru noi. Ne vom vedea pe scena de pe plaja sambata, 27 august, incepand cu ora 21:45.

Mai departe, vom canta la Pitesti pe 2 septembrie in prima zi a primei editii a Festivalului de Rock Hush. Concertele se vor tine la Teatrul de Vara din Parcul Strand incepand cu ora 16:00 iar biletele costa 20 de lei pe zi si 30 de lei pentru tot festivalul. Daca vreti sa le luati din timp, le gasiti la Club Hush si la Garden Pub.

Dupa Pitesti vom merge la Sibiu, unde pe 4 septembrie vom canta in Piata Mica in incheierea finalei festivalului Imagine Romania despre care v-am mai tot povestit. Concursul si concertele se vor tine in Piata Mica, iar inca niste recitaluri vor avea loc in Oldies Pub.

In curand o sa mai anuntam si alte evenimente.
Seeya on the road!

1

One thought on “Concerte august – septembrie

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. andrei 8 ani ago

    Dupa o vara de liniste (nu am deschis un player de muzica de mult timp) am sters de praf CD-urile si va ascult cu drag. va astept pe la Iasi si poate cu un DVD nou in toamna asta ;))