Jukebox, Bucureşti, 23 iunie

După aproape un an de la ultimul concert din clubul Jukebox şi după turneul de lansare a celui mai nou album, Perfect, revenim în Jukebox pentru un super-concert.
Astfel, joi seara, pe 23 iunie, cântăm în Jukebox Venue, începând cu ora 21:00. Din program vor face parte atât piese de pe albumele Forbidden Drama şi A Kind of Alchemy cât şi cele mai noi piese vechi de pe albumul Perfect. Acesta reprezintă o colecţie de 16 cântece româneşti cunoscute, reorchestrate şi reinterpretate în varianta byron. Printre ele se regăsesc piese interpretate în original de Timpuri Noi, Phoenix, Mircea Florian, Celelalte Cuvinte, Ada Milea, Kumm, Luna Amară şi alţii.

Vă aşteptăm aşadar joi seara, 23 iunie, în Jukebox Venue, pe strada Turturelelor, Nr 11 la un concert marca byron. Open doors de la ora 21.00, preţul biletului 20 lei.

6

6 thoughts on “Jukebox, Bucureşti, 23 iunie

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar
  Ametis 8 ani ago

  Fain concert! Mi-a placut in special ca ati cantat ‘The Night’ si partea cu ‘that’s why you’re so many’ or something in the neighborhood of that. Foarte subtil. ;)

 2. 6fingers
  6fingers 8 ani ago

  Multumim ca ati venit ! Jukebox e un loc misto de cintat, daca exista si public :)
  De remarcat Flavius ala micu’ care a rupt tobele-n doua la 10 ani.

 3. Avatar
  Ametis 8 ani ago

  Da, da, pustiul a fost incredibil. Sper sa aiba un viitor stralucit.

 4. Avatar
  thisbe 8 ani ago

  ati fost cosmici!!!

 5. Avatar
  h3lbet 8 ani ago

  Yep! Ati fost, chiar daca erau lots-lots-lots-many-many-many-many-two people :))

 6. Avatar
  vic 8 ani ago

  mi-a placut ca ati legat “The Night” invers de “A Peaceful Mind”.asta da gaselnita,cand crezi ca se termina concertul,pac sa te trezesti cu piesa preferata cantata :)