byron Wireless: Breaking the 4th Wall – The Ultimate Acoustic Experience

Dupa primul DVD unplugged din Romania, Acoustic Drama, si dupa zeci de concerte sustinute in formula exclusiv acustica, vrem sa aducem experienta unui concert acustic la un nou nivel. Astfel, vineri seara, pe 13 mai, de la ora 22:00 la unteatru din Bucuresti, va avea loc concertul byron Wireless: Breaking the 4th Wall – The Ultimate Acoustic Experience. Mai mult decat un unplugged obisnuit, conceptul de wireless presupune un spectacol in daramam „cel de-al patrulea zid” pentru a ne apropia cat mai mult de spectatori, o experienta ce va dezvalui muzica byron in cea mai simpla si intima forma. Vom canta complet la rece, neamplificat, pentru a oferi celor prezenti ocazia de a ajunge cat mai aproape de esenta muzicii, fara obstacolul scenei sau al instalatiei de sonorizare.

Am mai cantat neamplificat si cu alte ocazii, dar fie spatiul nu era unul potrivit, fie s-a intamplat fara voia noastra. Inainte sa lansam A Kind of Alchemy am cantat cateva piese la metrou, in zgomotul trenurilor care treceau. Mai demult, la Bistrita, ni s-a luat curentul pentru ca era prea tarziu, asa ca am continuat la rece. La fel si la Busteni, la un festival. In Vama, odata, a cazut curentul de mai multe ori pentru ca, probabil, eram prea zgomotosi. Asa ca ne-am gandit ca trebuie sa facem si asa ceva odata si odata, dar sa fie gandit astfel din start. Cei de la unteatru, care aveau o idee similara, ne-au propus un spatiu tocmai bun, asa ca putem acum sa punem in aplicare acest mai-mult-ca-unplugged. The ultimate acoustic experience.

Concertul byron Wireless: Breaking the 4th Wall – The Ultimate Acoustic Experience va avea loc vineri, pe 13 mai, incepand cu ora 22:00, la unteatru din Bucuresti (str. Ilfov nr. 1, fost nr. 6, in spatele sediului CEC de pe Calea Victoriei). Intrarea la eveniment este 50 de lei, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0722 615 490. Avand in vedere conditiile tehnice deosebite, numarul locurilor este strict limitat (maxim 80 de persoane). De asemenea, intrucat nu va exista nici un fel de amplificare, este foarte important ca pe parcursul concertului sa fie cat mai liniste.

unteatru: http://facebook.com/unteatru

4

4 thoughts on “byron Wireless: Breaking the 4th Wall – The Ultimate Acoustic Experience

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar
  Tudor 8 ani ago

  Asa-i ca o sa-l inregistrati :D

 2. Avatar
  myke 8 ani ago

  deci, cum fu?

 3. 6fingers
  6fingers 8 ani ago

  a, nu s-a mai tinut, ca n-a venit nimeni.

 4. Avatar
  Druida 8 ani ago

  Stiti ca pe 6 nu trebuie sa-l credeti niciodata, da? :P Sa spuna insa ‘martorii oculari’ cum a fost.