Byron: Resurrection

Ok, cat inca e 1 aprilie se cuvin niste precizari :)

Adevarul e ca am dezbatut in „redactie” cu ce sa va pacalim, si eram intr-un moment de cumpana daca sa fie asta sau

„Dan Byron paraseste byron pentru a infiinta un nou proiect; membrii ramasi vor continua sub acelasi nume cu un nou solist, iar noua trupa a lui Dan se va chema Dan Byron and the 50-50’s”.

Insa cand ceilalti isi faceau somnul de dupa-amiaza, cineva s-a furisat pe nesimtite si inabusindu-si rasul malefic (caci altfel ne-ar fi trezit) a postat povestea cu pricina. Nu va zicem cine, dar va dam un hint – are un simt al umorului intunecat rau :D

Anyway, va cerem scuze pentru palpitatiile provocate (sau, mai stii, pentru ca v-am curmat bucuria). Dan e ok, e aici cu noi, confirmam ca s-a distrat si el, desi parca n-a prea fost rasul lui.
Acum va lasam cu alta pacaleala de 1 aprilie, poate mai buna. Aproape am terminat inregistrarile la un nou album pe care cantam: o super-productie muzicala cu zeci de participanti!

5

5 thoughts on “Byron: Resurrection

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar
  o alta ioana 8 ani ago

  ceva de genul symphony & byron?? :grin: cat despre farsa de mai devrme, modul in care a fost perceputa de public depindea de cat de morbizi suntem noi, in definitiv. asa ca, la unii a tinut, la altii nu. we still like you and your music :)

 2. 6fingers
  6fingers 8 ani ago

  cum ma cunoasteti voi :)

 3. Avatar
  luxuria 8 ani ago

  si cum am vrea sa te cunoastem :)