Bucuresti, Clubul Taranului, 2 aprilie ora 22

Cum era sa lipsim de la Clubul Taranului ? :)

5

5 thoughts on “Bucuresti, Clubul Taranului, 2 aprilie ora 22

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. myke 8 ani ago

  minunaaaaaaaat! :D imi pierdusem sperantele ca o sa va prind in bucuresti cat sunt si eu p’aici, dar uite ca s-a putut :D:D:D

  aaa eu tot n-am reusit sa termin nivelul secret. L-a terminat cineva? primim piesa sau ramane blocata pana cand descoperim orasul?

 2. 6fingers 8 ani ago

  l-au terminat mai multi. Piesa nu va fi probabil facuta publica. Dar n-o mai tinem mult acolo. Sorry, nu putem sa le stricam bucuria celor care l-au rezolvat, dar nu e un capat de tara daca n-o auziti, nu degeaba n-a intrat pe album.

 3. h3lbet 8 ani ago

  Cei ce au terminat nivelul sint convinsa ca nu se vor supara, tocmai pentru ca este o piesa remasterizata superb. Inainte nu eram innebunita dupa ea, dar reorchestrata de byron suna total diferit. Aceeasi idee este impartasita si de prietenii mei. Da, ar fi pacat daca nu ar asculta-o si altii. myke, iti recomand sa mai petreci putin timp cu nivelul secret, it’s worth it.

 4. 6fingers 8 ani ago

  vezi ca faci o confuzie, a remasteriza nu inseamna a face un cover dupa, ci a lua o inregistrare veche si a-i modifica setarile egalizare a frecventelor, compresie si alte smecherii de studio, de regula ca sa sune mai bine pe difuzoarele mai avansate de astazi (cu basi mai bine definiti, sa zicem).
  Iar piesa este de fapt un demo facut de Dan acasa la el.

 5. o alta ioana 8 ani ago

  ce fain e afisul!