Bucuresti, True Club, 11 martie, 0.00

Mai cintam o data in Bucuresti weekendul asta: vineri noaptea pe 11 martie, in True Club din Centrul Vechi (Splaiul Independentei colt cu str. Selari).
Startul se da la ora 24:00, rezervari se pot face la numarul 0727 488 087 iar biletele costa 20 de lei si se gasesc exclusiv la intrarea in club. True Club este singurul club de muzica live exclusiv din Centrul Vechi-Bucuresti.

4

4 thoughts on “Bucuresti, True Club, 11 martie, 0.00

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Bubul 8 ani ago

  Salutare. Am ajuns pe acest blog datorita melodiei “Perfect”! Nu imi vine sa cred cat de tare este acest cantec. Nu ascult rock in general dar melodia asta imi atinge singura coarda sansibila pe care o mai am. As dori sa va cumoar albumul deci astept niste detalii( de unde, cum si in ce fel :D )
  Va multumesc si sper sa mai scoateti asemenea piese.
  P.S. V-am auzit la Radio Guerrilla!!!

 2. 6fingers 8 ani ago

  albumul il avem de vinzare pe cd la orice concert de-al nostru, in magazine va aparea in curind la Carturesti (daca nu e deja) si mp3uri pot fi comandate la bestmusic – dreapta sus link.
  multumim !

 3. o alta ioana 8 ani ago

  albumul “perfect” l-am vazut la carturesti verona de 1 martie, iar in newsletter-ul lor spuneau ca si de pe net se poate comanda, insa cu livrare in ~4 zile. :) deci, la cat mai multe albume vandute!

 4. Pingback: perfect adevarat | Inimi pentru alte inimi