The Sunset Limited

Pentru ca Dan si-a luat concediu de la blog si pentru ca am vazut weekendul asta 8 filme din care 3 bune (don’t ask), sint plin de sugestii ca arabii de revolutii. Asta e un fel de teatru TV, dupa o piesa de Cormack McCarthy – un nene cam foarte tare care a scris The Road, despre care am mai vorbit, dar si No Country for Old Men. Are fix doua personaje, numite (surpriza) Black (Sam Jackson) si White (Tommy Lee Jones, care e si regizor). Scena e minimalista: o camera sordida si doi mosi defecti. De-aici povestea o ia in toate partile, de la divinitate la sensul vietii la metrou la rautatea umana. Scenariul e bun, dar cu asa doi actori putea fi si un extras din cartea de telefon, ca tot imi placea.
Si afisul e misto, imi aduce un pic aminte de Scarface.
Nu va asteptati la happy end.

1

One thought on “The Sunset Limited

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Ametis 9 ani ago

    Scena cu the jailhouse story este magnifica. Tocmai vazusem Black Snake Moan, in care Sam Jackson este un bluesman cu frica de Dumnezeu si mi s-a parut monumental personajul lui, dar asta l-a intrecut.
    Ideea de film-piesa de teatru cu intregul plot desfasurat intr-o singura incapere mi-a adus aminte de 12 Angry Men. Ambele filme sunt de vazut de cel putin 2 ori.