Lansăm albumul "Perfect" pe 17 februarie, la Silver Church

Joi seară, pe 17 februarie, începand cu ora 22.00 în clubul bucureştean The Silver Church vom lansa cel de-al treilea album de studio, intitulat „Perfect”. Acesta va conţine un număr de 16 reorchestrări şi adaptări ale unor piese româneşti cunoscute, interpretate în premieră în varianta byron. Invitaţi speciali cu ocazia evenimentului vor fi cei de la trupa Grimus.

„Totul a pornit de la o provocare: când am înfiinţat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult în glumă atunci, ca al treilea album va fi în limba română. Apoi ne-am dat seama că ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult – să le mulţumim, într-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, aşadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune că Perfect este cel mai îndrăzneţ lucru pe care l-am făcut până acum, atât prin concept cât şi prin execuţie. Lista de invitaţi este foarte mare şi o să aveţi surpriza să vedeţi alături de noi câteva nume foarte cunoscute. Dacă faci un pas în spate să te uiţi câţi oameni au fost implicaţi în acest proiect, de la compozitori la interpreţi şi colaboratori, e extraordinar.” declară Dan Byron.

Pentru a dezvălui lista pieselor prezente pe album am lansat jocul byromania 2. Participanţii care descoperă până pe 4 februarie titlurile şi interpreţii originali ai pieselor, încifrate în cele 16 niveluri ale jocului, vor putea câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 20 de CD-uri „Perfect” personalizate cu dedicaţii şi autografe din partea trupei. Jocul byromania 2 poate fi jucat gratuit online la adresa www.byronmusic.ro/byromania2.

Biletele, în valoare de 30 de lei (intrare la concert) sau 45 de lei (intrare plus CD inclus) sunt distribuite exclusiv prin reţeaua Eventim în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas, Cartureşti şi online pe site-ul www.eventim.ro. Numărul biletelor este limitat la 700 de locuri.

Probabil ştiţi deja prima piesă lansată ca single, “Songul puşcăriaşului”, compusă de Nae Caranfil:

byron – Songul Puscariasului

Şi dacă vă întrebaţi cum arată discul,

13

13 thoughts on “Lansăm albumul "Perfect" pe 17 februarie, la Silver Church

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Leonard 8 ani ago

  Ce reprezinta simbolul de pe sfera?

 2. 6fingers 8 ani ago

  logoul byron, care apare pe toate albumele, un ochi stilizat.

 3. felicia 8 ani ago

  cred ca e cea mai frumoasa veste de genul asta pe care am citit-o in ultima vreme. ma bucur foarte tare pentru voi si imi fac planuri cu drag sa vin la concert.
  spor pana atunci, in toate.

 4. Pingback: Tweets that mention Lansăm albumul “Perfect” pe 17 februarie, la Silver Church « byron Music -- Topsy.com

 5. Ioana Dunea 8 ani ago

  Foarte tare jocu. N-am punctat nimic :). Deci vin la concert sa aflu care-s piesele.

 6. Pingback: cu 2% si mai mult byron at Jurnal de campanie Inima Copiilor

 7. 6fingers 8 ani ago

  concertul va incepe chiar la 22, pentru ca e joi si incercam sa ne lungim cit mai putin, poate unii vor sa ajunga si la serviciu vineri :)
  Asta nu inseamna ca va fi un concert scurt. Dimpotriva…

 8. Pingback: se lanseaza pe 17 februarie – perfect! | Inimi pentru alte inimi

 9. andrei 8 ani ago

  presupun ca o sa-l gasim in Carturesti ? de pe ce data o sa fie distribuit sa stiu sa ma duc sa il pandesc cand il aduc inca cald ;))

 10. 6fingers 8 ani ago

  Pai vino la lansare, ca il iei cu 150 000 :)

  In Carturesti o sa apara probabil repejor dupa lansare.
  Probabil ca va fi si o conferinta de presa in Carturesti, pe 15

 11. andrei 8 ani ago

  As veni la lansare dar locuiesc in Iasi si nu prea am cum sa ajung in Bucuresti :(

 12. iuliana 8 ani ago

  In Sibiu cand veniti???…daar veniti, nu-i asa?!

 13. 6fingers 8 ani ago

  venim, venim