King's Speech

Da nene, merita sa ia Oscarul. Excelent. Sau macar Colin Firth, pe care nu stiu de ce (de fapt stiu de ce) il vad ca pe un Hugh Grant inchistat in mereu acelasi rol de june, hm, secund de comedie romantica. Mi-a placut foarte mult. Cit de discutabil o fi subiectul – bilbiiala regelui Angliei – nu stiu, eu vorbesc despre film.

A, vedeti si Black Swanul lui Aronofski, si ala e o placere, Natalie Portman rulz.

Nu reusesc sa inteleg insa cum de filmul cu facebooku’ a luat Globul. Probabil pentru ca nu inteleg de ce trebuie sa avem nevoie de fb.

9

9 thoughts on “King's Speech

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. chris 8 ani ago

  Drunken kisses my friend!

 2. Mary Alexe 8 ani ago

  Si eu abia astept sa-l vad. Pe 11 februarie e premiera in Romania. Daca e sa ne luam dupa numeroasele premii deja luate pe la tot felul de festivaluri, am putea zice ca aproape sigur Oscarul, macar pentru Colin, cum bine zici. Din pacate sint mai putin (unele mult mai putin chiar) cunoscute filmele in care face roluri extraordinare, unele dintre ele vechi sau foarte vechi (vezi anii ’80). Dupa parerea mea, ar fi meritat Oscarul inca de anul trecut pentru rolul din “A Single Man”, dar niciodata nu-i prea tirziu. Cred ca asta-i anul lui. Hail to the King! :)

 3. 6fingers 8 ani ago

  corect, f bun si A Single Man.

 4. Skandalouz 8 ani ago

  Statistic vorbind, castigatorul Globului de Aur nu ia si Oscarul. Deci e de bine :D

 5. Andra 8 ani ago

  Da da , Black Swan chiar e bun. Nu inteleg de ce nu a luat el Golden Globe..

 6. M B 8 ani ago

  Sper sa castige Black Swan Oscarul, si evident Colin la categoria lui .. dar cum juriul Oscarurilor are niste criterii de evaluare cel putin suspecte in marea majoritate a cazurilor, nu m-as arunca in supozitii.. Daca Hugh nu, macar Colin sa castige un Oscar :D

 7. tazulete 8 ani ago

  Excelent film, de Oscar clar …

 8. Mihai Tranca 8 ani ago

  toata lumea il stia pe Firth ca personajul “de treaba” din Bridget Jones. Dar dupa “A single man” (care desi arata ca o foarte lunga reclama, e cel mai bun film din ultimii ani la nivel estetic) Firth a ajuns pentru mine unul dintre cei mai savurosi actori la nivel de joc. E in lista mea scurta de ceva timp incoace si pariez ca va lua Oscarul

 9. Andra 8 ani ago

  Iacata, ai facut o predictie buna ! Buna alegere pentru Oscar, un film foarte bun :)