Secretul următorului nostru album a fost descifrat!

Aşa cum vă pot spune şi cei care au ajuns la finalul jocului byromania, vălul de mister din jurul următorului album byron, ce va conţine cântece în limba română, a fost în sfârşit înlăturat. Mesajul descoperit de aceştia spune după cum urmează:

“Piesele de pe următorul album îţi sunt cunoscute deja. Pe unele le ştii de ani, de zeci de ani, pe altele de mai recent. Însă niciodată nu le-ai auzit aşa cum le vom cânta noi”.

Cel de-al treilea album de studio al nostru, pentru care am terminat recent înregistrările, va fi lansat la începutul anului viitor. Materialul se va intitula „Perfect” şi va conţine o serie de adaptări şi reorchestrări ale unor piese româneşti deja cunoscute. Vor fi prezenţi şi foarte mulţi muzicieni invitaţi, făcând din „Perfect” cel mai vast proiect al nostru de până acum.

Fiecare cântec este ca o poveste, iar o poveste bună o poţi spune în o mie de feluri. De data aceasta le vom spune noi, în felul nostru.

Dintre sute de participanţi la jocul byromania, 20 au reuşit să ajungă la final şi să descopere conceptul albumului „Perfect”, postându-şi răspunsul pe portalul tuborgsound.ro . Pe 13 noiembrie, în cadrul finalei Rock Your High School, a avut loc tragerea la sorţi în urma căreia Alexandra Bulearcă a fost desemnată câştigătoarea excursiei de două persoane alături de noi, behind the scenes, all inclusive, cu ocazia filmării celui de-al doilea DVD la salina Turda. De asemenea, toţi ceilalţi participanţi care au ajuns până la sfârşitul jocului vor primi invitaţii la eveniment.

3

3 thoughts on “Secretul următorului nostru album a fost descifrat!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Dani 9 ani ago

    Va spun cu siguranta ca unul dintre ceilalti 19 nu poate veni. Locuieste in UK :)

  2. Porcupine 9 ani ago

    Eu as veni si din Australia :))…btw, concertul de la salina va contine albumul nou, piese vechi sau din ambele cate putin?….

  3. Janina 9 ani ago

    Si multi altii au terminat, insa neputand ajunge la Turda decat cu gandul, nu au mai postat rapunsul pe portalul tuborgsoud.ro ;-)