Down by Law

Regizat de Jim Jarmusch in 1986, cu Tom Waits, Roberto Benigni si John Lurie in rolurile principale, Down by law este obligatoriu pentru orice doritor de neconventional cu zambetul pe buze. Mi-a fost recomandat acum multi ani de cineva care cita din el mai mereu. Curand am ajuns si eu in stadiul acela. Buzz off to you too!

P.S. There’s nothing wrong with your television. This movie is in black and white.

4

4 thoughts on “Down by Law

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. 6fingers 9 ani ago

  ie bun domne, ie bun.

 2. Ametis 8 ani ago

  I scream, you scream, we all scream for ice-cream!

  Lumea pe aici striga dupa mai multe recomandari. Ce s-a intamplat cu proiectul ‘un film pe saptamAana’?

 3. 6fingers 8 ani ago

  hai ca am eu un film cu monstri care mi-a placut tare ieri: Sunset Limited – teatru TV. E cu doi monstri: Tommy Lee Jones (White) si Sam Jackson (Black) intr-o camera sordida. Dualitate. Despre bine – rau, despre credinta sau nu, despre sensul vietii sau absenta lui, dar mai ales despre doi actori foarte misto.

 4. Bogi 8 ani ago

  E un film care chiar te tine cu zambetul pe buze de la inceput pana la sfarsit, bine regizat, bine filmat, plin de umor, cu dialoguri superbe si un joc minunat al actorilor. Pana acum e singurul film in care chiar mi-a placut de Benigni. Cred ca filmul si-ar fi pierdut tot farmecul, daca ar fi fost color. Mersi de recomandare! Nu stiu cum de nu l-am vazut pana acum :)