Centrul vechi, 12 sept, pe la 19

Duminica vom cinta electric in centrul vechi, in aer liber, pe scena Tuborg, la intersectia str. Franceza/Sepcari daca nu ma insel, pe la 19.
Intrare libera, desigur.

4

4 thoughts on “Centrul vechi, 12 sept, pe la 19

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. ada yky 9 ani ago

  Salut,
  sincer mi-a parut rau asta seara de conditiile in care ati cantat si de publicul majoritar de 15 ani care a asistat,nu meritati una ca asta la calitatea pe care o scoateti.comparativ cu Fabrica de vineri unde iarasi am fost cu urechile palnie si cu sufletul flamand de muzica voastra,azi imi venea sa plang asa ca am stat intepenita fara nici macar sa respir in fata voastra si cam atat,nu-mi venea sa cred ca sunteti voi pe o scena mizerabila,cu sonorizarea de toata rusinea, cu un public minor in majoritate intr-o groapa de nisip fin.
  sa ne auzim totusi cu bine data viitoare

 2. 6fingers 9 ani ago

  aaa? Noi ne-am simtit bine, a fost lume multa de tot. La asta folosesc cintarile astea moca pe scene mari – te vede lume care in mod normal n-ar afla de tine. Sigur ca e cu totul altceva decit o scena intima, dar nu e deloc asa de rau. In plus, azi a fost cald, fata de Fabrica unde mai aveam putin si nu mai puteam sa ne miscam miinile deloc – e foarte frustrant sa nu ai control.
  Iar despre sonorizarea de toata rusinea, cred ca te bate Clara daca te aude :)
  Minorii sint buni, ei vor fi viitorii majori.

 3. Clara 9 ani ago

  De ce s-o bat mă. Atâţia oameni, atâtea păreri :)) Idei?

 4. ada uky 9 ani ago

  bine, bine, cum spui…pana una , alta voi sunteti grozavi si cred ca meritati ceva bun,din ce in ce mai bun,am mai spus eu,creati dependenta:)) ceea ce va aduce un plus de,de..de ce vreti voi,iar “colegul Dan” e de-a dreptul incendiar :))
  app de Fabrica,data viitoare vin cu manusi pt voi,cate perechi ziceai ?textura?