Inception of a biutiful frensip

Go. See. It.

Sint fan Christopher Nolan. N-a facut nici un film care sa nu-mi placa macar mult, daca nu foarte. Memento si Prestige mai ales.
Iar asta nou, mai ales vazut in conditii foarte bune, e o minunatie din toate punctele de vedere, de la un cast extraordinar la filmari care nu stii cum au fost facute si pina la poveste si durerea de cap de dup-aia incercind sa intelegi ce-ai vazut. A, si excelent final. Just perfect.
Ziceti ce vreti, mie-mi place de Leonardo asta nou batrin post-Titanic.
Parerea mea !
Dar cred ca tre’ sa-l mai vad de vreo 2 ori sa ma lamuresc. E chiar asa de mind-blowing.

Am ramas foarte impresionat de calitatea proiectorului digital din Multiplex – banuiesc ca un 4K. Rezolutia pare mult mai buna decit la pelicula, contrastul excelent… ce sa mai, cred ca doar in format Imax va prevala pelicula… si asta cine stie pentru cit timp.

5

5 thoughts on “Inception of a biutiful frensip

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Druida 9 ani ago

  Mai, DA! Atit! :)

 2. Raluca 9 ani ago

  Nu am vazut inca Inception dar perfect de acord cu tine in ce-l priveste pe Leo cel copt. Anul trecut l-am vazut in Revolutionary Road alaturi de fosta partenera din Titanic si de data asta chimia dintre ei chiar a mers de minune…de…unii barbati sunt ca vinul, cu cat mai vechi cu atat mai buuuunn…:)

 3. dan byron 9 ani ago

  In sfarsit l-am vazut. Deci conu’ Nolan e de departe cel mai tare regizor hollywoodian de la ora actuala. Superb!

 4. 6fingers 9 ani ago

  Nici mosu Eastwood nu sta degeaba.

 5. SAM 9 ani ago

  Depinde si de scenarist (sau de “arhitect”, cum doriti). Scenariul si regia merg impreuna. Nolan e de admirat si pentru asta: el centreaza, el loveste :)