Madalodia

Nu mai pot.
Ok, inteleg apetitul vorace pentru topoare-n cap, interlopi, manelisti si stiri de ora 5 al unui popor al carui top 3 de preferinte literare e reprezentat de Libertatea, Click si Cancan.
Da, e tragic ca Madalina s-a sinucis, nu pentru ca am fi pierdut o mare vedeta, ci pentru ca un om care probabil ar fi putut fi ajutat a ajuns in situatia respectiva.

Nu prea ma uit la tv, asa ca nu m-a deranjat foarte tare saptamina de Marceli Paveli & co invitati la in aparenta toate emisiunile care ar putea avea vreodata invitati (sau macar loc pentru invitati ipotetici, sau macar prin telefon daca nu in platou), tuturor nevenindu-le sa creada ce s-a intimplat, si asta pe toate programele. Ipoteze, anecdote, psihologie, multa stiinta si bun simt. A fost o saptamina plina pentru muzica usoara romaneasca, ce sa mai, de mult n-a mai fost atita la tv.
Am aflat precis si cu lux de amanunte cum sa te sinucizi mai bine, ce cantitate de Furadan trebuie sa iei si ce efecte are, exemplul fiind prompt urmat de o serie de tentative de sinucidere dupa model, inclusiv un nene cu scop declarat celebritatea.

Ieri insa paharul mi s-a umplut cind in absolut toate magazinele vinzatorii erau trup si suflet linga editia speciala a stirilor Protv unde doi indivizi se intreceau intr-un overacting naucitor: Catalin Radu Tanase, cel mai celebru cioclu televizual, si sotul MM, ale carui motive de aparitie pe sticla ramin secretul domniei sale – in mintea mea naiva, un om normal in acest moment i-ar fi scuipat in ochi pe toti sacalii tv, oricit ar fi oferit. Doar ascultind tonul pseudoafectat al lui CRT imi venea mie sa-l string de git din fata tvului. Inutil sa precizez ca a durat cam o ora sa obtinem cit de cit ceva in magazinul respectiv.
As fi curios sa vad o curba a productivitatii romanesti de ieri dupa amiaza si cam cum ar putea fi comparata ea cu cea a Spaniei de dupa finala CM.

Si toate astea in contextul lui Dan Diaconescu pendulind intre puscarie si presedintie.

Sa mori de ris sau de nervi ?
Ezit.
Dar e clar ca daca vrei sa fii cu adevarat celebru, trebuie sa mori neaparat de ceva.

6

6 thoughts on “Madalodia

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. en 9 ani ago

  oare ce-o mai face pata de petrol?

 2. 6fingers 9 ani ago

  pata de petrol ca pata de petrol, da’ ce-o mai face Eyjafjallajökull ?

 3. Andra 9 ani ago

  ultima ta fraza, trebuie pusa la citate [ce vor deveni ] celebre.

 4. Druida 9 ani ago

  De acord cu Andra :).

  Si da, chiar… ce mai face vulcanul? :P

  Lasa, ca azi au ingropat-o pe Madalina si i-au dezgropat pe Ceausesti… si-aici sa te tii! Iar cu sotul, hmm… something is rotten…

 5. 6fingers 9 ani ago

  @andra … desigur, numai daca voi avea decenta sa mor spectaculos.

 6. tactumare 9 ani ago

  Trebuie să mori de subit.