aDio

O voce asa de mare intr-un om atit de mic. Unul din inventatorii metalului modern. Unul din eroii copilariei mele heavy, alaturi de Alice Cooper – ei m-au facut rocker. Omul care a facut ca ieri linga Casa Poporului 50 000 insi sa plieze mijlociul si inelarul. Omul din cauza caruia Magica se numeste Magica. Un tip foarte simpatic, unul din cei mai elocventi si interesanti vorbitori din metal. Bunicuta metalista.

Chapeau, bai Ronnie James, wherever you are.


http://www.youtube.com/watch?v=xSjlEjpyA9g

PS: Lars Ulrich a scris o chestie misto la ei pe site.

4

4 thoughts on “aDio

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. dan byron 9 ani ago

  Si eu care il asteptam ca boul sa vina in vara cu Heaven and Hell. Noroc ca l-am vazut in ’97 la Polivalenta… cand m-a rupt in doua. Normal, doar era un giga-vocal piticu’.
  Nasol e ca o sa vedem din ce in ce mai multi babalaci din astia de ne-au influentat vietile ducandu-se la plimbare pe partea ailalta.
  Si ca sa-l cvasi-citez pe Vlase in ’97, muri si Dumnezeu (Vlase nu e vreo alta porecla de-a lui Nietzsche, ci domnu’ de la Zob care a cantat in deschidere la Dio si ne-a dat buna seara cu “bine ati venit la concertul cu Dumnezeu”).
  RIP

 2. 6fingers 9 ani ago

  :)))))
  bestial vlase.
  Eu sint sincer foarte surprins (placut) de reactii. N-am vazut o singura opinie negativa (bine, in afara de diversi radicali ortodocsi liberi care-o tin cu satana-n sus satana-n jos, da’ aia nu se pun), e un fel de hora a prieteniei metaliste pe net peste tot, blackerii pling pe umarul proggerilor, thrasherii pe al heavystilor etc. Plus o gramada de oameni care n-au treaba cu metalele de obicei. Inclusiv tu ! Habar n-aveam ca e atit de respectat. Ma intreb daca el stia.
  Am un feeling ca la Sonisphere o sa se cinte ceva Dio. Si o sa apara la coveruri in perioada asta…

 3. Druida 9 ani ago

  O sa rideti, byronilor, dar si eu am fost la cel concert Dio cu Vlase et co in deschidere… si m-am bucurat si mi-a placut tare, desi nu sunt o consumatoare de metale in mod normal! Si stiu ca pe urma m-am intors acasa pe jos pe o ploaie mocaneasca, taxiurile neavind treaba cu noi, muritorii. Asa ca, da, s-a mai dus o legenda, odihneasca-se in pace… cine mai vine din urma, oare?

 4. Franklin Monjaras 9 ani ago

  Useful post would it be OK if i translate into Dutch for our blogs readers? Thanks