Jukebox Club, Bucuresti, miercuri 10 martie ora 21

Vom cinta citeva piese miercuri la un concert caritabil in Jukebox Club:

5

5 thoughts on “Jukebox Club, Bucuresti, miercuri 10 martie ora 21

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Avatar
  Druida 9 ani ago

  Daca incepe la 21 si cinta atita lume (buna!), cam la cit o sa se termine?!? Ca e miercuri, totusi, mijloc de saptamina…

  Jukebox e fostul Becker Brau, adica fostul Why Not, in zona Lucian Blaga – bd. Decebal, da?

 2. 6f
  6f 9 ani ago

  se cinta cite un sfert de ora, asa ca se termina pina pe la 2. Teoretic Phoenixu’ cinta pina la 00.20, noi pe la 21.35

 3. Avatar
  Cazac 9 ani ago

  Not the best day for sound engineers ey?

  Nu cred ca era cea mai buna locatie acustic vorbind, pentru cantari unplugged, prin urmare nici baietii nu erau suta la suta pregatiti pentru a gazdui 6-7 formatii live cu mix de electric si unplugged in doar 4 zile. Oricum per total a fost o actiune bine intentionata si cred ca in final si-a atins scopul. Bafta in continuare si sper sa ne vedem cu organizarea perfecta la laptaire!

 4. 6fingers
  6fingers 9 ani ago

  In momentul in care merge o chitara din trei orice-i faci, e cam nasol, dar mereu se intimpla bucurii de-astea la “festivaluri”. Probabil multicoreul era ciudat cablat sau intrerupt. Ma rog, asta e. La Laptarie o sa fie cu totul altfel, evident. In primul rind voi fi si eu pe scena :))
  6f

 5. Avatar
  Cazac 9 ani ago

  Da am vazut ca se incerca una alta cu microfonul la chitara dar asta e, oricum dupa prima melodie ati reusit s-o dregeti binisor de chiar se intelegea ceva. Imi inchipui ca si Nicu Covaci si-a muscat de vreo cateva ori buza si a dat cu sutul in vreo portiera da ce sa-i faci. Nu stiu daca ati stat pana la sfarsit dar Bogdan Bradu a ridicat sala in picioare la un moment dat interpretand vreo 3 Queen-uri, a fost destul de spectaculos, avand in vedere conditiile de desfasurare.