The Road sau un apocalips convingator

Categoric cel mai bun film pe care l-am vazut in ultima vreme. Viggo a scapat in sfirsit de imaginea de Aragorn cel viteaz si se transforma intr-un tata care incearca obsesiv sa supravietuiasca impreuna cu fiul sau intr-o lume muribunda in care nu merita sa o faci.  M-a bintuit citeva zile, exceptional si ca filmari, si ca imagine, aproape monocrom. Aviz sufletelor sensibile: nu e un horror, e mult mai rau de-atit: e credibil. Finalul e exact cum trebuie, nu m-a dezamagit ca toate finalurile de film postapocaliptic. Chapeau. Recomand inzecit !

O sa citesc si cartea, zice lumea ca e si mai sinistra :)

4

4 thoughts on “The Road sau un apocalips convingator

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. myke 10 ani ago

  hm, pe mine nu m-a convins. dar am fost cam prea pretentios in ultimul timp, poate o sa-i mai dau o sansa mai tarziu. Pustiul nu mi-a placut deloc, au fost momente cand m-a enervat chiar.

  Mortensen a facut un rol foarte misto in Eastern Promises. Mai bun decat asta din The Road as zice.

 2. byron 10 ani ago

  corect, copilul e un pic enervant, apocalipsul e cel convingator.

 3. Druida 10 ani ago

  Eu am citit o cronica intr-un ‘Times’ si autorul il declara cam prea noir pentru zilele noastre… dar cu asemenea recomandare I’ll give it a try! :)

 4. Mihai 9 ani ago

  Autorul cartii este vazut ca fiind unul dintre cei mai buni autori de literatura in viata. Cartea este superba. E un poem in proza. Si in general cartile lui sunt frumoase, dar extrem de intunecate si triste. Capodopera lui e Blood Meridian, care e un fel de Infernul lui Dante in America sec XIX (daca nu ma insel).