Se fac 7 ani de la concertul de debut byron şi parcă ar fi fost ieri – cu piesele care urmau să ajungă pe Forbidden Drama, pe atunci noi şi nelansate, petrecerea cruntă care a urmat, când n-a mai rămas nimic de băut în toată Lăptăria, şi toate emoţiile aferente unui nou început.

De atunci unii oameni au plecat din trupă, alţii au venit, am cântat mult, am lansat patru albume, am pus umărul la proiecte îndrăzneţe (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), am călătorit prin toată ţara şi un pic dincolo de ea şi… iată că au trecut 7 ani în care am avut alături probabil cel mai fain public din lume – pe voi, desigur.



Aşa că vă invităm să sărbătorim împreună sâmbătă seara, pe 30 noiembrie, de la ora 22:00 în Club Fabrica din Bucureşti. Vă aşteptăm să veniţi din nou costumaţi ca pentru bal, cum a devenit tradiţia de câţiva ani încoace, iar în deschidere îi vom avea invitaţi pe tinerii de la Youvenis, câştigătorii ediţiei din acest an a concursului Rock Your High School.

Şi dacă tot sărbătorim, vom pune la cale şi un setlist festiv în care vom include piese noi, lucrate în cadrul celui mai recent proiect al nostru – soundtrack-ul noului serial „Rămâi cu mine” produs de HBO România.

byron – Melancolic (Rămâi cu mine OST)


Vă aşteptăm aşadar sâmbăta asta la Fabrica! Vom sărbători cum se cuvine şi vom asculta muzică de la ambele capete ale celor 7 ani.

byron – concert aniversar 7 ani
Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 22:00
Club Fabrica – str. 11 Iunie nr. 50, Bucureşti
Invitaţi: Youvenis
intrare – 30 lei
dresscode – bal costumat

Rather let the road walk us.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *